looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yunanistandaki yunan tohumları bir tepki veriyorken türkiyedeki yunan tohumları 10 kat fazla tepki veriyor....
bazı insanlar lafa gelince müslüman, ama kuran düşmanlığı, ezan düşmanlığı, cami düşmanlığında en baştalar.
Dünyada herkesi kandırabilirler ama ahirette hesap verecekler.

İmkan bulsalar tüm camileri meyhaneye pavyona çeviriler ama şu anda o güçleri yok...
Beğenmediğin bir yorum olunca direk yunan tohumları diye yapıştırıyorsun insanlara. Genelde böyle bir yapın var, farklı yorumlara dayanamıyorsun. Ben kimsenin cami düşmanlığı yaptığını düşünmüyorum. Bizim dinimiz hoşgörü dinidir, bunu sizin zihniyetinze özellikle hatırlatmak gerekiyor. Şimdi benim de camiye karşı olduğumu düşüneceksin ama değilim

Alıntı
İmkan bulsalar tüm camileri meyhaneye pavyona çeviriler ama şu anda o güçleri yok
Şu anda dediğine göre eskiden güçleri vardı demek oluyor. Niye o zaman payvona çevirmemişler?

Ek olarak bunların hepsi hukuki bir karar. Danıştay karar veriyor, iktidar uyguluyor. Aslında o kadar hevesli de değiller kendileri bazı sebeplerden dolayı ama hazır karar verilmişken meyvesini yemek istiyorlar.