haklı olabilirsiniz fakat yaptığınız işin ben doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum zaten , legal yollarla da hesapları elde ettiğinize inanmıyorum kesinlikle suistimal yada CC kullanıyor olmalı bu sağlayacılar ve siz
sizin açtığınız konunun yorumuna da bu tip satışların forumdan tamamen kaldırılması gerektiğini düşündüğümü belirtmeliyim.
Öncelikle kişisel görüşünüz hocam kesinlikle bir şey diyemem Lisanslar konusuna gelirsek bazı ürünler tamamiyle Türkiyeden alınan ve faturasına kadar gösterebileceğim ürünler fakat bazıları da yurt dışından alınan ürünler yani tedarik edilip satışı yapılıyor ama benim yaptığım satışın şekli başka benim gibi satanların fiyatları zaten benim bazımda örnek veriyorum 100 cihazda geçerli bir anahtar alıyorlar ve 100 kişiye veriyorlar bu daha masrafsız basit bir yöntem bizim ki de örnek olarak müşteri istedğine göre 1 cihaz geçerli anahtar oluyor ve gelişi daha maliyetli oluyor

arkadaşların yaptığını bende yapabilirim ama 100 cihazlık bir lisans 101 den sonra da kullanıma açık oluyor ve patlayabiliyor açıkcası sonu hüsran ben buna dur demeleri gerektiğini düşünüyorum bir alt limit koyulmalı.