Mükellef co ile başvurumu yaptım geçen hafta. Sanal ofis paketi de satın almıştım. Bende sizin gibi öncesinde home ofis olarak kullanmayı düşünüyordum fakat stopaj gibi detaylar işin içerisine girince kafam daha rahat olsun diye aylık 99TL olan sanal ofis hizmetinden faydalandım. Öncelikle e-imza için beyaz bir kağıda imzanızı atıyorsunuz. Kimliğinizin ön ve arka resmini çekip mükellef üzerinden yüklüyorsunuz. Sonrasında muhasebeci atadılar, telefon ile görüştük ve başvuruyu yaptık. Daha sonra e-imza geldi. Sonrasında yoklama memurları sanal ofise gelmeden bir gün önce sabah 10:00 ile 15:00 arasında sanal ofiste olmam gerektiğini belirten bir mesaj attılar. Sanal ofise gidip imza attım. Sonrasında muhasebeci ile sözleşme imzaladık. Cuma günü e-fatura , e-arsiv başvurusu yapıldı. Pazartesi günü de 29 yaş altı genç girişimci için başvuru yapacağız. Daha önce hiç şirket kurmadığım için ne yapacağımı bilmesem de her konuda yardımcı oluyorlar. Şimdilik hizmetten genel anlamıyla memnunum. Aklınıza takılan birşey varsa sorabilirsiniz.