mrakbaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabin gelecegi cok parlak ayrica özgün konseptse yakin zamanda 500kyi geçebilir ilk mailliyse kacirmamanizi tavsiye ederim
Bende öyle düşünüyorum, kaldı ki şu an bulunduğu sektörün lideri diyebilirim. Hesap markalaşmış durumda ve çekiliş..vs sponsorlukları alıyor sürekli(bunlar forumdaki gibi değil, hep ismi duyulmuş büyük e-ticaret siteleri ve üretim yapan markalar)

mum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Param yok alamam, piyasa bilgim yok yardımcı olamam, ama takip etmek isterim. O kadar ilgi gören bir sayfaysa boş değildir eminim. (:
Hesap ismi ne yazık ki veremem hocam, forumda art niyetli -kıskanç- insanlar var balla bot falan atarlar hiç ederler hesabı.

Alkanmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Param olsa böyle bir hesabı kaçırmazdım büyük ihtimalle
Ne kadar dan bahsediyoruz hocam, fiyat bilgisi lazım bana. Mesela benim yerimde olsanız ne kadar verirdiniz?

halflife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir hesap bulsam kaçırmam Burada şov yapıp satmaya çalışanların %90ı bot satıyor
Biliyorum hocam, inanılmaz derecede bot kasıp kasıp satanlar var. Bahsi geçen hesabın sahibi profil fotoğrafı olmayan takipçileri hesabından sildiğini söylüyor, yani adam canı sıkılınca telefonu eline alıp "Hesapta hiç bir şekilde etkileşim yapmaz bu hesap" dediklerinin tek tek takip etmesini iptal ediyor. Ne kadar aktif kitlem olursa o kadar daha insana ulaşmamı sağlarlar diye düşündüğünden böyle yapıyormuş, kaldı ki çok doğru zira her paylaştığı videonun izlenmesi hesabın takipçi sayısının 2-3-4 katı. 10 katına bile ulaşanlar var. Ama işin kötü tarafı benim bu hesabı aldığımda aynı performansı gösteremeyebilecek olmam.