kesinlikle karalama falan degıl yazmamdakı sebeb daha oncede adjo kullandım gayet ıyıydı fakat hıtım tamamı pinterestten gelıyor bukadar hıt bosa gıttı benı tanıyan tanır pıntersten baska hıtle ısım olmaz ama bır yanlıslık var! ya benden yada adjo tarafından yönlendirmeşerim cloudflare uzerınden yapıyorum ama anlayamadım dun 6 euro verdı onu nasıl verdı eger hıtlerde bır sorun varsa saygılar
(aynı hiti başka bir firmaya cektım 2 saate 11 12 dolar aldım anlayamadım)
merhaba, yaklaşık 1 haftadır sizinle konuşuyorum hocam. yaptığınız karalama elbette değil. karşılıklı saygı içinde durumu çözmeye çalıştık beraber.
ama tüm durumu size anlattığım halde tekrardan forumdan konuya bu şekilde görseli eklemeniz tuhafıma gitti açıkcası.
yapacak bir şey yok ama buradanda gerekli cevabı vermemiz gerekiyor :)) diğer arkadaşlarında kafasında soru işareti kalmaması için.. uzun zamandır bizimle çalışan çoğu arkadaşa tuhaf gelecek tabi ki 30k pinterest trafiğinden '' 0.00 '' kazanç.
sebebide bizimle çalışan çoğu kişi biliyor ki 1K almanya trafiğinden minimum 5 eur kazanç çıkarıyoruz. gönderdiğiniz tüm trafik bot trafiği.. tekrar tekrar söyledim size bunu.
siz kendiniz diyorsunuz dün 6 eur kazandım sistemsel bir sorun olmadığını anlamanız gerekiyor. dünde zaten bu bot trafiğinden değil diğer temiz trafiğinizde az bir trafikle gayet iyi kazanç çıkardınız.
sizin sorununuz almanyadan gelen bot trafiğinde. hatta çoğul bir ip havuzu bile değil tek bir ip '' 178.63.254.185 '' sistemsel hatalarınızdan dolayı bize geliyorsa boş trafik biz bunu sorun etmiyoruz..
çözebilirseniz raporlamada net kazancı görürsünüz. onun dışında bize bir zararı yok.
dediğim gibi yine olmuyorsa başka reklam şirketleri ile çalışabilirsiniz. hesabınızda ki bakiyeyide minimum tutara takılmadan pazartesi günü göndereceğimizi iletmiştim.
bahsettiğim bot trafiğinin analiz raporu