Merhabalar, sitenizi içerik yönünden detaylıca inceledim. Gezi kategorisinde onlarca site var. Sizin sitenizin içeriklerinden çok daha iyi içeriğe sahip olan platformlar mevcut. Özellikle gerçek gezi hikayeleri paylaşan siteler ön plana çıkıyor artık. Resimlerin orijinal olması, hikaye tarzında anlatılması, tanıtılan şehir ve rotaların tüm yönüyle ele alınması çok önemli. Makalenin giriş bölümü muhakkak ziyaretçilere merak uyandırmalı. Bu da; ancak tanıtımı yapılan yere gitmiş birinin ağzından yazılırsa mümkün olabilir.

Bu yorumu daha önceden günlük 5k hitlere sahip bir tatil sitesi sahibi olarak yapıyorum. Bu tür içeriklerle çok fazla yol alacağınızı sanmıyorum. Bir ihtimal kıyıda köşede kalmış, pek bilinmeyen yerlerin tanıtımından hit alabilirsiniz. Onun haricinde iller ve ilçelerden kayda değer hit alacağınızı düşünmüyorum.

Bir de bu sektörde başarılı olanlara bakarsanız, herhangi birisinin makale satın aldığına şahit olamazsınız. Sizin kendi gezip görmüş olduğunuz yerleri veya uzaktan da olsa bildiğiniz şehirleri/rotaları, kendi cümlelerinizle sohbet tadında içeriğe dökerseniz daha başarılı olursunuz. Örneğin "Sinop Gezilecek Yerler" yazısı yerine mahallenizdeki herhangi bir caminin tanıtımını yapsanız daha fazla hit çekersiniz.