trkvrl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bir oyun kanalım var. Bu kategoride milyonlarca kanal olduğu için mi bilemiyorum ama video etiketlerim bir türlü rütbe almıyor. Benzer videolardan bakıyorum. Rütbeli etiketleri ekliyorum ancak ne arama hacmi artıyor ne etiketler rütbe alıyor..

Video başlığında, açıklamada ve etiketlerde kullanıyorum aynı kelimeyi ama yine de rütbe almıyor. VidIQ ile seo puanıma bakıyorum, ne hacimli etiketler yükseliyor, ne eklediğim etiketler rütbe alıyor...

Nerede hata yapıyorum allah rızası için bilen birisi söyleyebilir mi? Bir ton kaynak okudum ancak işe yaramıyor bir türlü etiketlerle ilgili çok sıkıntı çekiyorum.

Şunun önüne geçemedim (rütbe alan 1 adet etikette kanalımın ismi zaten)

Teşekkürler...
Rekabet çok önemli hocam. Siz rekabetli bir kelime seçerseniz ve kanalınızdaki abone ve izleyen sayısı az ise o kelimeden trafik beklemeyin.
Yeni kanalların veya düşük kanalların yapacağı tek şey rekabet skoru düşük ve aranma hacmi yüksek uzun kuyruklu kelimelere yönelmeleridir.

Fall guys oyunu için yazdığınız etiketlerden

fall guys türkçe hariç diğerlerinin aranma hacmi yok.

örnek olarak bu oyuna ait aranması yüksek rekabeti düşük anahtar kelimeler:

fall guys türkçe
fall guys ultimate knockout türkçe
fall guys oynanış
fall guys komik anlar

bu tür anahtar kelimeleri bulmak için de youtube aramasını ve vidiq'nun kendi sitesini kullanabilirsiniz.

Videonuz izlenme almaya başladıktan sonra yani örneğin
fall guys ultimate knockout türkçe kelimesinden güzel bir izlenme aldınız diyelim.

fally guys yazınca da videonuz sıralamaya girmeye başlar.