Evet, session_start öncesinde parametreleri girmiş olmanız gerekiyor, aksi takdirde yaptığınız ayarın bir etkisi olmuyor. Yapmış olduğunuz ayarlamaların doğruluğunu Chrome tarafında geliştirici ayarlarında Uygulama sekmesinde Depolama bölümündeki çerezler kısmından detaylarıyla görüntüleyebilirsiniz. Eğer sorun devam ediyorsa üye girişi yaptığınızda session değerlerinizin account.domain.com tarafında kaydedildiğinden emin olabilir misiniz? Aynı zamanda Chrome tarafında web konsolunda çerezlerle bağlantılı herhangi bir uyarı bulunmakta mı?
Merhaba,
Arkadaş soruna yanıt vermemiş ama. Bende uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Sizin ilettiğiniz şekilde session_start öncesine kodu yerleştirmek sureti ile aşmaya çalıştım ama sonuç ede edemedim. Acaba session_start() gibi her sayfada gözükecek şekilde mi bu kodu yazmak gerekiyor? Örneğin ben kredi kartı ödemesi geri dönüş callback alanında bu sorunu yaşıyorum. Sistem callback sırasında tüm session değerlerini unutmuş oluyor. Sadece callback sayfasının header alanında mı olmalı? Yada çalışmama sebebi ne olabilir?