Ben ilgili kursta yer alan bilgileri %60 bilerek gittim ve üzerine kattığım %10'du. Bir sertifikam olsun bana fayda sağlar düşüncesiydi.
Benim en büyük avantajım iyi bir hocaya denk gelmiş olmamdı. Kursun dışında da iletişimde olduk. İnanın kurs saatleri dışında birlikte yaptığımız geliştirmeler ile daha çok şey öğrendim.
Ama aynı dönemde farklı sınıfta bir arkadaş ile sohbetimiz oldu o kendi sınıfında ki hocadan hiç memnun olmadığını iletti. (Sonra tekrar kursa gitti. Talep ederseniz ücretsiz bir defaya mahsus tekrar eğitim görebiliyorsunuz.)
Bana bugün ne yapardın diye sorsanız, udemyden eğitim alırım. İlk önce hiç bişey yapmadan izlerim. Sonra tekrar açarım ve izle-yap mantığı ile devam ederim. Sonra bir kurs daha alırım aynı şekilde izle-yap devam ederim.
Daha sonra bu öğrendiğim bilgiler ile bir proje yaparım hiç farketmez para etsin etmesin önemli değil. Ben günün sonunda yaparak öğrenmiş olayım. İş izlenerek öğrenilmez, iş yaparak öğrenilir..
İş görüşmesine gittiğiniz de size ne belgen var diye sormuyorlar. "Ne yaptın" diye soruyorlar, tecrübe soruyorlar.. Dolayısıyla bu soruya bir cevabınız olmuş olur.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun. Verdiğiniz tavsiyeleri uygulayacağım. Lakin hala aklımda kursa gitme düşüncesi var. Hayırlsıı olsun 😊