proğramı satın aldın sorun yaşıyoruz ama problemi çözmek için ilgilenen yok. whatsap hattından porblemi çözme konusunda ilgi ve yardım göreniyoruz. ilginiz ürünün satışını yapana kadar mı yoksa problemlerle de ilgilenecekmisiniz?
bizler programi satin alirken her şeyin açiklamalarinizda yazdiği gibi olduğunu düşünerek aldik ancak programi aldik ve yaklaşik 1 ay kadar zaman oldu hiç bi şekilde verim alamadik daha doğrusu program çalişmiyor sürekli donma yapiyor, takip modüllerinde gerekli düzenlemeleri lisdtemi süreyi vb. Ayarlamalari yaptiktan sonra başlat dediğimde program donuyor ve çalişmiyor. Whats app üzerinden de iletişime geçtik sizinle. Iletişim numarami özelden yaziyorum.
ne zaman dönüş sağlayacaksınız?? lisans süremiz bitince mi ?
Teknik olarak incelediğimde ilgili sorunu yaşadığınız menüde bir probleme rastlanmadı, bizlere ait bir hesap üzerinden yapılan test sonucunu video olarak ilettim.
" Multi Takip " Menüsünde herhangi bir sorun bulunmamaktadır yaşadığınız sorun ip adresi ve hesabınızdan kaynaklanmaktadır.
Modeminizi resetledikten sonra hesabınızın şifresini değiştirerek yeniden deneme yapabilirsiniz programın güncell sürümünü kullandığınıza emin olun.