bostanci96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsi fikrim,
Domaininiz güzel. İçeriklere pek bakamadım lakin benim 1 senelik sitem aklingolgesi.com şuan günlük 400-500 arası hit e ulaşmış durumda. 2 senelik bir site için 5-25 çok az. İlgilenilmek değilde yanlış bir yol izleniyor olabilir.
Size tavsiyem bu tarz içerik üreten youtuberlar ile iş birliğine gidin. Hep hit yükselecektir hemde marka bilinirliğiniz çok hızlı artacaktır.
Önceden ilgilenilmemiş hocam. Ben alalı 3 ay oldu. Aldığımdan beri ilgi göstermeye çalışıyorum. Korona olayları düzeldiği zaman düzelicektir hiti. Şu an tatil yapanlar da alel acele tatil yapıyor ve uzun planlamalar yapmıyorlar. Bu yüzden seyehat rehberleri olan sitelerin birçoğu ciddi hit kayıpları yaşamakta.
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkese yavrusu kartal görünürmüş hocam. çok emek vermişseniz değer biçememeniz normal. ancak sitenin maximun ederi 2k civarlarındadır.
Çok projeyi gördüm hocam ne ellerde değersizleşiyor. Öyle olsun istemiyorum. Alan kişi ekmeğini iyi yiyecek gibime geliyor. Eğer biraz daha motivasyonum artarsa ben daha da ilerleteceğim.
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benim 1 yıllık blogger tabanlı sitem var inanın 6 ay uğraştım en son uğraşmayı kestim baktım adsensede banlamış ne zaman girsem bloga günlük 70 100 kişi girmiş hep 5000 tl çok iyi bence satın başka yatrımlar yapın kendinize site emek istiyor zahmet istiyor fakat hürriyet milliyet bu siteler varken bitti yani adamlar her türlü makaleyi paylaşıyorlar az kaldı inanın +18ede girerler yakında hit gelsin diye
Ne yazık ki doğru. Algoritmada öncelik tanınan siteler çok gözü kara davranıyor. Ama bunu iyi ilerletsem marka oluşturamaz mıyım? Mesela gezebilirsin'den bak seyehat planlamanı yap denilir mi?
zAHo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam nereden bakılıyor bu aceba?
Arkadaş nereden bakmış bilmiyorum ama ben manuel olarak bir içeriği url'sinden veya belirli anahtar kelimelerinden araştırıp çıkan sonuçlara göre reaksiyon alıyorum.