tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.bitcatcha.com/
İncelemenizi öneririm sunucu testlerini vesayre fiyatı uygun olan hosting firmasını buna göre seçebilirsiniz benim önerim kendiniz karar vermeniz ben hostinger kullandım bu firmaların arasından tek çok iyi sonuçlar alıyordum.
Evet inceledim buraya göre A2 gerçekten çok iyi gözüküyor sitegrounda göre bile karşılaştırmışlar bence geçmiş ek özellikleri vs ile.. Çok işime yaradı bu site çok teşekkür ederim.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fastcomet tavsiye etmem.
Fastcomet support herkes övmüş birde bana dedilerki en uygun fiyattan alın 1 ay kullanın sonra renewal fiyat değil aynı fiyattan yıllık alabilirsiniz vs.
ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hetzner önce kullan sonra öde politikası var.Muhtemelen aşırı suistimal ediliyor ki onay vermiyorlar.Bu ayın başında soyoustart summer sell kampanyası vardı.34€ on numara sunucu alabilirdiniz.
Hocam vallaha Hetzner için yapmadığım şey kalmadı 1 haftada.. Dediğim gibi yani bütün ispatlayabileceğim evrakları gönderdim kendilerine detaylı açıklama yaptım fatura bile ilettim sonradan benim adıma ev adresi vs gösteren ee zaten ikametgah da var. Almanya da olsam çıkar giderdim yerlerine o kadar yani..