ABD baştan sona adaletsizlik ülkesi ülkenin polisinde hala zenci - beyaz ayrımı var sizi yanlış hareketimiz de bile vurup öldürürler siz ABD'nin hakimlerini videoya alarak kendilerini tv lerde iyi gösterdiği videoları izliyorsunuz sanırım.
Irkçılık yaptıkları doğru.Fransız İngiliz karşımı bir millet normal ben onları savunmuyorum.Onların adalet sistemini savunuyorum.Onlarında hukuk sistemi bizimki gibi ama onlar kişiye ayrıcalık yapmıyorlar.Mesela ben bir haber okudum bizim ülkede hırsızlıktan sabıkalı 27 kez yakalanmış biri salınmış.Şimdi burada hukukta 27 kez hırsızlık yapılan biri salınsın mı diyor yok ama onu diyorum.Bu adam içeriden çıkmaması lazım ama bizde salıyorlar bu adamı.Birinin oğlu vardı polislerin hepsini dizip kimlik tespiti yaptı. Noldu onu yaptırana içeri aldılar mı yok.Niye çünkü yandaş birisinin oğluydu. Ya da bir bakan ekonomik veya güçsel olarak ülkeyi tehlikeye atacak bir hareket yaparsa istifa ediyorlar ya da görevden alıyorlar.Ben bu durumdaki adaletten bahsediyorum.Adamına göre muamele yapılanlar var.