haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi baharın sonu yaz. Şayet haber doğru ise bizde doğalgaz bulduysak şu an dışarıdan almakta olduğumuz doğalgaza rekor indirim gelir, gelmesi gerekir. Bu da önümüzdeki kış aylarında doğalgaz faturalarına yansıması gerekir. Şayet kışın faturalar yine çep yakarsa bu olayda bir bityeniği arar Türk tüketicisi. TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR. MANZARAYI ÇAKAR. Kışa kadar bekleyelim bakalım. Allah mevlam uzun ömür verirse ...

Dünyanın en iyi doğalgazı Hazar denizinde ve Azerbaycan çıkarıyor. Azeri kardeşlerimiz mi zengin yoksa idareciler mi?
En iy petroller Araplarda kimler zengin?
Rusya petrol yollarını çiziyor tutuyor, çiziyor vs halk zengin mi.
haaa cıkarmayalım ne varsa çıkaralım
Arabada yapalım ucak da
Mikrocipde üretelim tarım yapılacak her alanda tarım sanayi yapılacak her alanda sanayi yapalım itiraz edilemez amaaaaaa aha doğalgaz bulduk ucuzlayacak demeyelim be abiler. En iyi tütün türkiyede ben sigara kullanmıyorum ama sigara içenler ucuza mı içiyor?? En iyi fındık Türkiyede ucuz mu? En iyi fıstık da öyle. Üreten eh işte kazanırsa ne ala. Evet mevzu büyük ama halka yansıması bu KDV ve ÖTV ile zor beyaaa

ceyda33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hisseye olan güven sarsıldı önümüzdeki hafta içi yerinde sayacağını düşünüyorum..

tarihin en düşük rakamlarından geri dönüş yapan tüpraş mı güven kaybetti yoksa dünya petrokimya üreticileri sıralamasında 76 sıra yukarı cıkan petkim mi? Bakınız beklentiler vardı alındı beklenti doğru cıktı satıldı

tupras gene yukselır gene düşer petkımde bu güvenden değil kar realizasyonundan. FIBO 382 kırdığında alırım 618 de satarım. Bu ticarettir. Gğven kaybı değil 380 tane hisse senedi var 1 tanesine gönül bağı kurmanın manası yok

ayrıca borsada 2 hafta önce yabancı yatırımcı %42lerde idi bu hafta %55lere geldi. En cokda petkm krdmd kchol tuprs ve bankalara. Cuma kapanıs yanlıs bilmiyorsam %48 ile oldu yabancı oranı. %70in altında yabancı oranı ile borsa maalesef iş yapmıyor. Konu güvrn kaybı vs değil. TEKNIK ve TEMEL ANALIZ