Hocam çok uzun zamandır açtığınız konuları görüyorum.
İlk açtığınız zamanlarda da belirtmiştim. Dikkate alacağınızı söylemiştiniz ama o zaman üzerinden aylar geçti. Tek bir olumlu yönde hareket göremedim.
Neydi peki bahsettiğim konu? Tabii ki pazarlama...
Şu an ben instagram ile aynı işleve sahip hatta kafa yorarsam daha güzel bir fikir ile kodunu yazıp siteyi yayına alabilirim. Lakin tutmaz... Neden? Çünkü ben o adamlar kadar iyi pazarlayamıyorum.
Sizin açtığınız iş ilanlarında, ortaklık konularında ne bir pazarlama ne de ilgi çekici bir tanıtım olmuyor.
Forumda her gün onca konu görüyorsunuzdur. İnsanlar konu tasarımları yaptırıyor. Hizmet ağını geniş tutuyor. Bir veya en fazla 2 3 iş alanına yöneliyor. O alanda referans toplayıp ismini marka yapıyor.
Evet pandemi süreci, işsizlik sizi çok kötü etkiledi farkındayım ama ilk yazdığım mesajın üzerinden hiç yoktan 5 6 ay geçti. O zamandan bu zamana tek bir alanda pazarlamasını yapabildiğiniz bir konu olsaydı maddi anlamda çok aşırı iyi olmasanız da en azından ayı geçirebilirdiniz ve sıkıntı çekmezdiniz.
Açtığınız konuların ortak özelliği yorum hizmeti yaparım, ürün eklerim, gmail hesabı açabilirim vs uzayıp gidiyor. Uzmanlık ya da çalıştığınız bir alan gösteremiyoruz.
Bugün makale dediğimiz zaman akla gelen isimler belli. Sosyal medya takipçisi işlemleri vs dediğimizde forumda akla gelen isimler belli. Adsense yerleşimi yaptırmak istiyorum diye konu açsam en az 10 kişi gidip deli nickli arkadaşı etiketleyecek.
Lakin sizi etiket yapabileceğimiz bir alan göremediğimiz için iş konularında başarısızlığa uğramanız biraz normal. Dediğim gibi her şey kendinizi alanınızda geliştirmek ve o alanda pazarlamaktan geçiyor. Umarım tavsiyelerimi bu sefer ciddiye alırsınız. 6 7 ay sonra tekrardan aynı şeyleri yazmak zorunda kalmam.
Umarım rabbim kısa sürede size güzel huzurlu bir hayatın kapılarını sonuna kadar açar.
**
Bugün makale dediğimiz zaman akla gelen isimler belli. Sosyal medya takipçisi işlemleri vs dediğimizde forumda akla gelen isimler belli. Adsense yerleşimi yaptırmak istiyorum diye konu açsam en az 10 kişi gidip deli nickli arkadaşı etiketleyecek.
**
Özellikle şu kısma gerçekten katılıyorum hocam, forumda kimin hangi işi yaptığı ve kimden ne derece memnun kalındığı az çok belli artık. Güzel anlatmışsınız olayı, iyi forumlar dilerim.