Dostlar çok fazla konu var farkındayım ama kafası karışan arkadaşlar için 20-30 lira gibi bir fiyata nasıl 3 parça şey alacaklarını anlatmak istiyorum. Öyle devlet sırrı değil bu sonuçta bir çoğunuz biliyordur ancak kupon olarak yatmasına üzülüp uğraşmayan varsa haberi olsun istedim.

Öncelikle eğer daha önce cüzdan kullanmadıysanız zaten 10lira veriyor size trendyol. Diyelim size verdiği kuponların her biri 45liralık. Maksimum 45 liraya kadar olan ilk ürünü sepete ekliyoruz daha sonra sepete gelip ödemeyi cüzdanla yap diyip kupon kullan diyoruz ve sadece 9.99’luk kargo çıkıyor. Onu da cüzdandan ödüyor ve ürünü bedava almış oluyoruz.Elbette isterseniz kupon tutarınızın üstünde bir ürün seçip aradaki farkı da ödeyebilirsiniz.

2. Ve 3. Ürün için ise önce cüzdana 100 lira yükleyip(daha az da olur ben sadece garanti olması için böyle yaptım tamamen size kalmış ancak en az 20tl olmalı) daha sonra yine maksimum kupon tutarınız kadar ürün alırsanız sadece kargo öderseniz. Yani toplam 20 lira ödersiniz daha sonra cüzdana geri dönüp geriye kalan 80 lirayı iade alacağız çünkü. Benim kupon bedellerim 30’ar liralıktı ve toplam 26 lira ödeyerek( bir üründe kupon tutarımın üstüne çıktığım için 6 lira fazla ödedim) ayakkabı+ gömlek + cüzdan aldım. Her ürün için ayrı sipariş açtım ben o şekilde benim seçtiklerim daha hesaplı oluyordu. Ona göre tek tek denersiniz işte. İyi forumlar

Edit: mobildeyim imla hatası varsa kusura bakmayın. Karışık gibi geliyor ancak uygulamayı biraz kurcalarsanız çok basit olduğunu göreceksiniz. Aldığım ürünlerin hepsinin markası koton bu arada trendyolda satış yapan saçma sapan markalar değil.