Kıymeti bilinmedi bende artık yoruldum. Kitabı yazmadan önce Herkes parayla satmamı söyledi fakat kimse kitapla ilgilenmedi. Hayırlısı olsun. Bir Teşekkür yeterlidir. İçerisinde güzel ince bilinmeye noktalar mevcut.
Hiç ilgi çekmemesi beni üzdü.

Ben Kimim?

Merhabalar Ben Ali , buda benim hikayem.. (
TIKLAYABİLİRSİNİZ )

Umarım beğenirsiniz.

Eğitim kitabımızda neler var?
  • SEO’ya Giriş
  • Web Site Açma Aşamaları
  • Site Kurulum Aşamaları
  • Detaylı SEO Ayarları
  • All in one SEO Kullanımı
  • Marka olarak index alma.
Alt başlıklarımız ; Domain nasıl seçilir nelere dikkat edilir, Wordpress eklentileri hakkında bilgiler (neler kullanmalıyız neler yapmalıyız) , SEO eklenti ayarları bütün detaylarıyla, Marka index nasıl alınır?,
Kitabımız en detaylı şekline ulaşana kadar güncellenmeye devam edecektir. Satın alan arkadaşların maillerine her güncellemede son hali yollanacaktır. Google güncellemeleri, eksiklikler, bütün detayların hepsi eklenecektir.
Tek çırpıda okuyabileceğiniz bir kitap hazırlamaya çalıştık.

Kitap PDF şeklinde verilecektir.

İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLAYINIZ

Soru sormak veya yardım istemek için : Mobil ve Masaüstü için WhatsApp Linki

Forumdaki birçok arkadaşımız bilir genelde ücretsiz yardım eden birisiyim. Eğer çözemediğiniz problemleriniz olursa bana ulaşmaktan çekinmeyin. Zamanım oldukça destek sağlayacağım.

Dipnot: Eksiklikleri bildirdiğiniz taktirde diğer güncellemede eklenecektir.

İkinci versiyonda gelecek başlıklar; Rakip siteden nasıl backlink alınır? , Görsel etiket taktikleri , başlık kullanımları, vb.

REFERANSLAR :

ibrhmatysn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle anlatım çok güzel olmuş buradan başlamak istiyorum, verilen güzel tüyolar ve yapılıcak olan adımlar güzel ve anlaşılabilir bir şekilde anlatılıyor, akıcı olarak okuyup yapmakta fayda sağlıyor, işinize yarıyacağını ve faydasını görebiliceğinize inandığım bir kitap.
KomiTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle hem seo anlamında hemde farklı konularda çalışmışlığım vardır. Seo kitabını da aldım oldukça sade ve açıklayıcı bir anlatım olmuş kendisine bu yolda başarılarının devamını diliyorum.
KingCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guzel ve sade bir anlatımı var, arkadaş anlatımı yaparken en bilmeyen kişiye göre anlatımı yapmış tabi bunun yanında seo açısından önemli ipuclarinida sizlerle paylaşıyor.Kitabi olurken mutlaka seo konusunda kendinize birşeyler katmaya başlıyorsunuz. Uzun lafın kısası okumanızı tavsiye ederim.
EKAloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı hocam sayesinde inceledim detaylı ve samimi bir dil ile para kazanmak değil de -hocam hiç bir ticaretimiz vs olmamasına rağmen hediye etti tekrar teşekkür ederim - ortaya kaliteli bir içerik koymak için hazırlanmış bir kitap. Metinler okurken sıkmıyor hatta eğlendiriyor İçerik direk olarak istenilen bilgiyi vermeye yönelik hazırlandığı içinde öğrenmek istediğinizi öğreniyorsunuz Kesinlikle parasını hakediyor.
tegretol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çwkiliş ile kazanmiştim aldim içinde çok değerli bilgiler var emeğinize sağlik
mdoganalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu kitabı hazırladığınız için emeğinize yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim. Genel olarak Akıcı ve güzel anlatımla çok başarılı bir kitap olmuş herkesin kitabı alarak faydalanmasını tavsiye ederim.