Frankresh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yayımlanınca kursa katılmak isterim
EmirkanDamar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halil hocamı tanırım bir çok işiyle karşılaştım daha öncesinde, güzel bir eğitim olacağını düşünüyorum dört gözle bekliyorum
neleroluyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipteyim 😊
OrkutEce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip
muratback adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun katılmak isterim başlayınca etiketlerseniz memnun olurum
mralihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam Google Ads eğitiminize de katıldım buna da katılacağım inşaallah teşekkürler
dellyboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun.Başarılar dilerim.
ByFataLTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler...
ptcN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz kursunuz yayınlandığında bu mesajı reportlayın lütfen. Aktif hale getirelim şu anlık konunun güncellenmesine gerek yok.
mavibilgiler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılmak isterim başlayınca etiketler misiniz ?

Merhabalar. Uzun zamandır üzerinde titizlikle uğraştığım ve birikimlerimi büyük bir dikkatle paylaştığım "ÜCRETSİZ SEO EĞİTİMİ" Udemy üzerinden yayınladım. Ses, görüntü, tasarım alanlarında profesyonel yardım alarak hazırladığım bu eğitime bir göz atmanızı tavsiye ederim Bu eğitime ihtiyacı olanlara da önerirseniz çok sevinirim.
Sizler için eğitimlerimizi hız kesmeden devam ediyoruz.
https://www.udemy.com/course/seoegitimi
Güzel yorumlarınızıda mutlaka bekliyorum.

Eğitim hakkında notlar;
1-) Udemy platformu üzerine 2 saatten uzun video yüklenemediği için ücretsiz bir şekilde videonun devamı
https://www.youtube.com/watch?v=-wmv9ZfTA8g&list=PL5fzGJgJV5a2PI5ipoLUCTk0BjPTJs-2I youtube oynatma listesine eklenmiştir. Ücretsiz olarak udemy de kurs paylaşmak için bu şekilde yapmak zorundaydık.
2-) Eğitim sadece udemy kursunu bitirince tamamlanmıyor. İlgili youtube oynatma listesinede noktayı koymanız gerekmektedir.
3-) Ücretsiz fiziksel eğitimlerimde yakında başlayacaktır. Bu kurslardan ziyade fiziksel eğitimlerde çok daha kapsamlı konuya hakim olacaksınız.

Eğitime destek amaçlı hiçbir talebimiz yada sizden istediğimiz bir şey yoktur. Umarım memnun kalır, sever ve öğrenirsiniz..