7/24 Yalan, evde ufak hırsızlıklar, 100 kere uyarmama rağmen; evde biriyle konuşurken bağırarak deliler gibi konuşmak.
Herşeyi benden istemesi, hiç çalışmayıp çalıştığı parayı da biriktirmeyip hepsini yiyip ve ben para adamı değilim diyip; para dilenmesi.
Daha saymadığım, burada anlatılmayacak çok kötü alışkanlıkları var.
Ne zaman göz göze gelsem ağzını yüzünü kırasım geliyor, bazen çıldırtıyor ve kavga edecekken babam geliyor.
Bu şahıs 22 yaşında ve benden 1 yaş büyük sadece.
Bazen izinsiz paramı aldığı için telefonla arıyorum ve neden yaptın diyorum ve her seferinde unuttum diyor. Yani gerçekten çıldırmamak, delirmemek imkansız.
Sırf bunları yaşamamak için öğrenci evine gitmiştim ama yine bu dengesiz hiç rahat durmadığı için babam beni aradı ve yarın gelmezsen seni evladım olarak görmem dedi. Sanki ben gelsem ne olacak anlamıyorum arkadaş. Babamda çocukça hareketler yapıyor.
Bir daha gittiğimde beni ararsa gel derse gram umrumda olmaz.
Yıllar geçtiyse anca gelirim yoksa daha 1. ay dolmadan neden çağırıyor beni? paramı kazanıyor ve kendime bakıyorum, birikim de yapıyorum.
Evde aynı şekilde kimse üniversite okumamış, sadece ben okuyorum. Yani mantık konusunda evde cidden sorunlar yaşıyorum.
Sizce ne yapmalı, aile, özellikle o abim. Siz olsanız ne yapardınız?