sen olabilirsin, ben de oldum. ancak o zaman yanlarında oldu isen o gençlerin yedikleri tokat ile kaldıklarını; kimsenin sesini çıkarmadığını da bilirsin.
benim şahsen canımı yakmıştı. şimdi bu olayda polisin yanında olmak mesele değil, mesele doğru olayda yanında olmak. haksızlığa her zaman karşı olmak. popülist bir biçimde değil.
bürokratlar tarafından tokatlanan polisin yanındayım, ama müdahale nedir bilmeyen polisin de yanında olmam kimse kusura bakmasın.
burada kimse polis düşmanlığı yapmıyor, polislerin eğitiminde bir sorun var mesele bu.
bak bugün özel hareket polisi trafikte biri ile tartışıyor 1 ölü 1 yaralı bırakıyor. hepimiz trafiğe çıkıyoruz, basit bir kavgada polis diye öldürsün bizi o zaman.
gerçekleri görmezden gelerek olmaz bu işler; polisimiz maalesef müdahale konusunda çok kötü.
daha geçenlerde 4 tane asayiş polisi 1 tane kekoyu parkta etkisiz hale getirip paketleyemedi; destek çağırdılar 40 tane polis 1 tane kekoyu aldı. Allah aşkına ertesi gün de kahraman türk polisi nasıl paketledi diye videoları yayınladılar. Ben şahsen utandım. Bizim 4 tane polis 1 tane zibidiyi paketleyebilmek için 40 tane polis çağırıyor. Bu müdahalede bir sorun var demek.
Bunları konuşmak dile getirmek,dile getirenlerin hain olduğu anlamına gelmez; polisten nefret ettikleri anlamına gelmez ancak bunların devamı ileride asayiş sorunu yaratır. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Sanmıyorum ama neyse..
Sen bu olaydaki videonun öncesini, kadının yaptıklarını izledin mi? Her yazınızın sonunda da beni kendinizden küçük görmeniz, anladığınızı sanmıyorum demeniz vb. sizlerin seviyesini belli etmekte. Hiçbiriniz benden üstün değilsiniz, olamazsınız. Saygılarımla...