onursultansu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendim için aldığım ve üstüne ekleme yaparak geliştirdiğim scripti herkese açık yapmak istiyorum script twitter otomasyonu içinde otomatik dm, takip, takipten çıkma, beğenme, zamanlı tweet atma, tweet arama toplu tweet yükleyip eklediğiniz zamana göre otomatik paylaşma gibi özellikler var tweetleri de excelden yüklüyorsunuz sadece görsel veya video varsa adını yazıp siteye görselleri yükledikten sonra excel dosyasını yüklüyorsunuz

Şöyle söyleyeyim scriptin amacı tamamen her şeyi otomatikleştirmek siteye sadece 1 - 2 saat ayırarak 2 - 3 aylık paylaşımlarınızı ( günde 10 adet olarak hesapladım ) planlayabiliyorsunuz otomatik takipetme veya takipten çıkma ile de kolayca takipçi kasılabiliyor

Bunu bitirip yayınlamak istiyorum fakat tutulur mu tutulmaz mı emin değilim siteyi yayınlamak için de ufak da olsa 500 1000 tl arası harcama ve 1 aylık emek gerekiyor o yüzden mantıklı mı değil mi bilmiyorum

Aranızda twitter sayfalarını yöneten arkadaşlar vs var mı varsa nasıl bakarlar bu tarz bir sisteme ücretleri aşırı yüksek tutmayı planlamıyorum

Şuan site bence aşırı kullanışlı ve twitter sayfası yönetenlerin isteklerini tamamen karşılıyor çünkü ben de kendi ihtiyaçlarıma göre yaptırmıştım
Hocam imzamdaki sayfaya bakın yakında twitter da geliyor. Başarılı sistem bence