Soydan gelmeyen sonradan kazanilan vatandaslikta, vatandas oldugunuz tarihten once dogan cocuklar vatandas olamaz hocam.
Mesala sizin babaniz gitsin simdi Alman vatandasi olsun, siz yine Alman vatandasi olamazssiniz.
Daha once yazdigim gibi. Eger babaniz, dedeniz vatandas olmadan once dogduysa babaniz Hollanda vatandasi olamaz. Eger babaniz, dedeniz vatandas olduktan sonra dogduysa o zaman olabilir.
Hocam benim 21 yasına kadar AB vatandaşlığı almam gerekli başka bir ülkeden, şuan 17'yim. 18 de çıkacağım, Yurtdışında Üniversite okuyacağım büyük ihtimal ile ve uçak vizelerinde sorun yaşamak istemiyorum. Amerika'ya gideceğim büyük ihtimal ile, o zamana kadar kendim AB vatandaşlığı almam gerekli. En kolay hangi ülkeden alınıyor, hangisi üzerinden almalıyım vs. bir tavsiyeniz var mı? Yatırım konusu sıkıntı olmaz.