mum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook'u da ben kurdum Zuckerberg benden çaldı.
Onada yatırım yapacam

spotlayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim bol bol bitcoine yatır da şöyle 1000 tl yapabiliyosan daha aşağı düşür. Sonra elini çek biz yatıralım.
Şimdiki hedefimde o var
Murataraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3Günde kar edip zarar etmeye bakıyosanız işiniz zor Kripto paralarda uzun vadede kazanırsınız anca
Hacım zaten bu işi bilsem kaybedermiyim

AlpieComeBack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şututgarda yatıralım
Takip et kazan
Emirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şuan coinler yukarda alın fırsatı vermedi niye aldınız ki 2 hafta falan bekleseydiniz keşke
Akıl işi benimki

onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer her girdiğiniz coin kırmızı ise piyasa da bilinçsizce hareket ediyorsunuz demektir.Muhtemelen yükselişte olan coinlere "Treni kaçırıyorum"korkusuyla para yatırıp düştüğünde satıyorsunuz.Kripto piyasa da ki gözlemlediğim ve yapılan en büyük hatalardan biri kar oranından tatmin olmamak.%5 kar'ı küçümsüyor çevremdeki birçok kripto yatırımcısı hep gözleri %20-50'lerde ancak bu çok yanlış.Coin kırmızıyken alınır,yeşilken satılır tam tersi olduğu zaman para erir gider.

Birde facebookta bir grup kurmuşlar arada gülmek için giriyorum adam şey yazmış 2-3 gün önce "LİNK livecoin.net te listelenecek enaz 3x yapar...Livecoin'in tüm hacmi link'e aktarılsa yine 3x yapmaz.Altına gelen yorumlar daha şaşırtıcı,

"Kardeşim Allah razı olsun sayende ekmek yeriz."
"Hocam çok sağ olun,nereden alıyorsunuz bu erken haberleri"
"Eyvallah Kral adamsın"
Tabiki bilinçsizce. Anlıyor gibimi duruyorum

mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
linki yüksek seviyelerinden almanız çok saçma olmuş ben bir kaç aydır bu işin içindeyim 80tl ile başladım şuan ki param 1.150TL ve 25 30 dolarlık bir zararım da oldu ona rağmen param burada ve inanın çok boş sebeplerden kaçırdığım %300 400lük fırsatlar oldu
Bencede saçma olmuş benim yaptığım