Öncelikle zamanında paylaştığınız değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.

Tabiki günümüzde bilgiyi kendine saklayan, ücretli veya ücretsiz paylaşan kişiler mevcut.
Ne kadar iyidir veya kötüdür bilemem ama ortada özel bir ilgi ve yazılan bir bot programı yani emek varsa bence para kopartmak değil oluşturduğu emeği kazanca çevirmiştir.
Tabiki şu kadar garanti veriyorum, şu kadar tıklama gelecek gibi tahmini ve doğru olmayan vaatlerle satışlar varsa o işte bana göre etik değildir, sattığı hizmeti şişirmektir.

Fakat manuel, aynı tıklama rutini ile zaman harcamak istemeyip eklenti kullanan arkadaşlar da ne satın aldıklarını bence biliyorlar. Mesajlarda bir arkadaşın söylediği gibi "Altın döneminde en çok kar elde eden kesim kürek satan kesimdir" Kişi birşeyler okur/öğrenir, daha özgün paylaşım elde ederse botla/eklentiyle birlikte ivme kazanır. Onun yerine hazır görselleri kullanıp sürekli pin atarsa hem spamdan ban yeme riski artar hem de özgün içerik olmadığı için görüntülenme alamaz.

Tabiki bunlar benim 1 aydan az bir sürede edindiğim tecrübelerdir. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Yeni, mantıklı yöntemlerinizi bekliyorum.