@kardesmedikal; adlı kişiden bugün ekşi sözlük almak için öğle vakitlerinde anlaştık. 250TL ücret karşılığında anlaştık. Kripto paralardan sadece LiteCoin kullanan biriydim. Bitcoin ile ödeme yapabilir misin diye sorunca evet cevabını verdim. 252 TL değerinde Bitcoin satın alarak anında gönderim yaptım. Ancak ...Finans şirketi 250TLden 50TL kesinti yaparak göndermiş. 250TL ödemem gereken yerde 206TL civarı bir miktar gitmiş. Anında durumu anlatıp paranı iade edeyim dediğimde adresimi yolladım. Boş yere 50TL kesintin gitmesin dedi. Konuda gerçekten cahildim sağolsun hesabın id ve şifresini verdi. Kabul etmesemde ticaret puanında olumlu puan verdi kabul edemeyeceğimi söylesemde hakkını helal etti
Bu olay 6 saat önce yaşandı kendisinin gram sorun etmediğini hissetsemde hala mahçubiyetim var. Ayrıca şunuda eklemek isterim konu 50TL 5000TL değil benim cahiliyetimden yaptığım bir hatayı görüp büyüklük göstermesi hala beni çok mesut ediyor. İşi gücü bitirip eve yeni girdim R10 forumunda Teşekkür konusu aklıma şuan geldi kesinlikle böyle güzel bir insan için konu açmak gerekirdi. Kendisini hiç tanımam ilk ticaretimzidi ama bu saatden sonra tek bir mesajıyla elimden gelen yardımı yaparım.
Çok güzel insansın Allah yolunu açık etsin