Arkadaşımın zamanında bir arkadaşı ile yazmış olduğu sistem; Hacker kişiler sisteme giriş yaptığını sanıyor ama aslında giriş yapamıyor, bu sistemin piyasa ederi 250 - 300 bin TL. Güvenlik programı ciddi anlamda tutacak bir proje.
E-Ticaret ve Portal çok sıkıntı belki oradan kazanç bile sağlayamayız. Müşteri bakımından mali müşavirin çok tanıdığı olduğu için bize yardımcı olabileceğini düşünüyoruz. Yazılım konusunda sizin bize verebileceğiniz tavsiye var mı?
Güvenlik yazılımı için ciddi bir satış eforu sağlamak gerekli, özellikle Türkiye gibi bir pazarda. Bu sistemi küçük işletmelere satamazsınız, orta-üst seviye işletmeler içinde ciddi efor sergilemeniz gerekli.
E-Ticaret ve Portal konusunda min. 300 potansiyel kişi varsa çevrenizde düşünülebilinir. Fakat X kişisinin çok tanıdığı var düşüncesi ile bu yola çıkmanızı tavsiye etmem çok yolda kalabilirsiniz.
Yazılım konusunda verebileceğim en iyi tavsiye; ilgi alanınız ne ise o alanda sorunlara / çözüm üretirseniz o çözümü Y değerinde aylık satabilirmisiniz bunu ölçün, benim etkin olduğum alan turizm, emlak ve ihracat üzerine olduğu için bu alanlarda destek isterseniz yardımcı olabilirim.