vegvorous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, tema değişikliği yapacağım ve şu an kullandığım Boombox temasında admin bar admin hariç hiçbir kullanıcıya görünmüyor. BuddyBoss temasına geçiş yapacağım ve bu temaya geçmeden önce çeşitli değişiklikler ve ayarlamalar yapmak için subdomain oluşturdum. Burada admin bar admin hariç hiçbir kullanıcıya görünmüyor. Ana siteme temayı yükleyip tüm ayarları aynı şekilde yaptım ama sitede admin bar görünüyor. Her iki sitede de kullandığım wordpress sürümü ve tema sürümü aynı. Ana sitemde tüm eklentileri devre dışı bırakıp denedim ve sonuç değişmedi admin bar tüm kullanıcılara görünüyor. Acaba bu admin barın admin hariç tüm kullanıcılara gösterilmemesi için bir ayarı mı var?

add_action('after_setup_theme', 'remove_admin_bar');

function remove_admin_bar() {
if (!current_user_can('administrator') && !is_admin()) {
show_admin_bar(false);
}
}
Bu kodu functions.php dosyasına eklediğim halde görünmeye devam ediyor. Bunun için bir eklenti kurmak istemiyorum. Ama sorunun ne olduğunu anlamadım. Değerli yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba, function.php üzerinde show_admin_bar başka herhangi bir yerde kullanılmış mı? Kontrol edebilir misiniz? Yazdığınız kod kullanıcının administrator yetkisi yoksa ve admin değilse admin barı gizlemenizi sağlar...