teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bekara karı boşamak kolay derler. Doğru. Boşanmak kolay olmamalı. Burda kadın çalışsa hemen boşanabilir diyenler olmuş. Nice eğitimli memur öğretmen kadın tanıdım. Aldatılan mutsuz olan. Boşanmak cesaret ister. Toplumu gözardı etmek ister. Millet bana boşanmış demesinler aman başaramadı demesinler diye boşanmıyor.

Ben de bekarım. Erkeklere zerre güvenmem. 1 gr güvenim yok. Şayet böyle bi durumla karşılaşsam naparım diye düşündüm. O herifi 1 dakika hayatımda tutmam. Tövbeler olsun tutarsam. İhanetin affı olmaz. Olur diyen gitsin boynuzlarını parlatsın.
Toplumdan korkmak bence en basta sacmalik burda guvenip evlendigin birey sana yanis yapiyor eger kadin meslek sahibi olsa idi bir şekilde basinin caresine bakardi ama meslegi olmayinca birakip gidemiyor gitse nereye gitcek ki toplumu degil once kendisini dusunmeli dusunsene seni aldatan birisi ile 10 yil ayni evde kaliyorsun. basaramadi vs demeyle alakasi yok aldatma var ise bosanmali cocuk var ise konu farkli olabilir ama cocuk yoksa durmanin bi manasi da yok insanlarin agzina bakan insan olmayin, ama tabi ben insanlarin agzina bakarim sen kim oluyorsun diosaniz ben karisamam bana susmak duser