Hetzner de hesap onaylatma biraz uğraştırıcı (Alman değilseniz veya Almanya'da ikamet etmiyorsanız) ama hesap onaylattıktan sonra ki kısımda sorun yaşamazsınız. 2-3 senedir hizmet alan arkadaşlarım mevcut. Hattı ve ipleri temizdir. Spam vs kural dışı iş yapanı hiç acımazlar anında hesap silerler. Yedekli çalışmakta fayda var gene de sağı solu belli olmaz hetzner'in
Vallaha illegal birşey yok aslında bende verdiğim adress ad soyad bütün bilgiler doğru, yeni kimliğimin önlü arkalı resmi çok net gözüken bir resim gönderdim fakat çok ilgin.. Bende fiyat performans açısında birçok kişinin tavsiyesi üzerine çalışmaya karar vermiştim.. Ticket için mail attım cevap bekliyorum bakalım.
Önlü arkalı kimlik gönderdikten sonra hesabınızın onaylanmaması ilginç.
Ben sadece ehliyetin ön yüzünü göndererek yarım saat içinde onay almıştım.
Bende anlam veremedim bu duruma gerçekten herşey var e-devletten ikametgah da veririm passaport da ehliyet de ne isterlerse..
Valla hocam, 3. ayımı dolduracağım hetznerle, fiyat/performans kesinlikle. sunucu yaklaşık 4-5 saniye içerisinde kuruluyor ve kullanıma hazır oluyor, işletim sistemi kurarken/değiştirirken de aynı şekilde saniyeler sürüyor. nüfus cüzdanımı arkalı önlü attım saatler sonra onay aldı, o kadar kişi nasıl onay alamıyor hala anlayamıyorum
Evet çok hızlı vs f/p olarak dediğiniz gibi birkaç arkadaşım da çalışıyor herkesin tavsiyesi fakat onaylatamadıktan sonra hesabı..