ayhanteke07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paylaşımı yapan kim bozkurtcaps bu mu kaynak yani bu polisin haklı olduğunu mu gösteriyor, senin doğrun sana kalsın hocam ben kendi fikrimi belirttim bana göre polisin yaptığı hareket çok çok yanlış, senin doğru görmen yada benim yanlış görmem olayı neticelendirmiyor şu saçma twitter sayfasının paylaşımı da aynı şekilde, açığa alınmışlar gerekli cezanın verilmesini umuyorum.
profilinde Atatürk olup Bozkurt kelimsine gıcık kapan biri zaten kendini ve düşüncesini tam anlayamamıstır bu yüzden sizi artık ciddiye almıyrum.

KNUI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni alıntılayan arkadaşa biraz kitap okumasını tavsiye ediyorum.
Okuduğunu anlamamış demek ki. Üzülüyorum bu insanlara, suriyeli getir şuraya o bile okuduğunu düzgün anlardı
Biz zaten polis maske takmadı demiyoruz, maskesi çenede diyoruz. Kıza da çenesinde diye ceza yazmaya kalkmışlar.
Hayırdır abi, güreş mi var video da ? Hepimiz gördük kör değiliz, o maske'de tel var burunda tutsun diye.
Güreş değil ki adamın yüzünü ellesin kız maskesi düşsün polisin ? *** var ya video olmasa yedirceksiniz he. Siz yok musunuz siz Allahtan video var

Neyse biz ne anlatsak anlamayanlar bi yere çekiyor zaten Devamke
Finalde benim görüşüm kız ceza almalı, poliste ceza almalı
finaller açıklanınca görürsün polis ceza almayacak, okuduğun kitaplar da boşa gidecek... cok yazık,
..
kitap okumak değil önemli olan hangi kitabı okuduğundur ve ben senin okdugun kitapları cok iyi biliyrum, bunu kurdugun cümlelerle sen söyledin zaten...