twitter'da yüzlerce hesaptan reklam ve tanıtımınız yapılır.
+tweet reklam twittedan backlink açısındanda fayda sağlar.

hesaplar Türk aktif gerçek kullanıcı hesaplarıdır.
hepsi takipçisi olan, profil resmi olan, takip ettiği olan tweet atmış aktif hesaplardır.
tanıtım tweet atılarak yapılır, karakter sınırını geçmeyecek şekilde tanıtım metni + link şeklinde..
istediğiniz kadar farklı tanıtım metni hazırlayabilirsiniz.

min. 20 max. 500 tweet reklam alabilirsiniz.

BURADAN DEVAM EDİYORUZ: https://www.r10.net/twitter/2387950-...l-hizmetl.html

* etkileşim, dönüşüm, tıklama satın alınan pakete göre değişim gösterebileceği gibi direkt olarak tweet meninin ilgi çekiciliği ilede ilişkilidir. bu konuda herhangi bir garanti yada taahhüdümüz yoktur.

Alıntı
ek olarak yaptırdığınız satın aldığınız tt çalışmalarının boşa gitmemesi amacına hizmet etmesi içinde tweet satın alabilirsiniz.

örnek vermek gerekirse ben para verip tt yaptırıyorum, site uygulama veya özel bir tag seçiyorum. tt yapan arkadaşlar benzersiz kelimelerden oluşan bi anlamı olmayan tweetler attırıp tagınızı tt listesine sokuyorlar ve sonra atılan tüm twitleri siliyorlar.
tag tt ye giriyor ama bu tag üzerinden sizinle alakası olmayan tagın amacına hizmet etmeyen tweetler atılıyor. etkileşimi bol olan tweetler popüler oluyor millet rt beğeni takipçi kazanıyor sizin maksadınız hasıl olmuyor bu iş millete yarıyor

böyle olmaması için belirlediğiniz metinlerle tagınızıda dahil ederek tweet çalışması yapabiliriz. tagın amacına ulaşması için çok daha etkili olacaktır.
her zaman olduğu gibi önce ödeme alıyorum.
mail skype forum dışı iletişim af.bilgisayar@hotmail.com