Hastaneye gittim belirtilerle, muayene oldum ve odada 20 kişi vardı, kimisi ilk muayene kimisi sonuç göstermek için yandan kaynıyor, sırada 50 kişi, içeride 3 pozitif vaka ve herkes öksürüyordu. Doktor tomografiye ve kan testine yönlendirdi 3 saat sonra sonuç için gittm kanımda enfeksiyon yüksek çıktı teste yollayacaktı fakat kağıdımı bulamadı karışıklıkta ve yollamadı

test alınan yeri izledim. Test alan kişiyi görseniz adam bıkmış artık çalışma koşulundan burna sok çıkart boğaza sok çıkart yapıyor. Yani pozitifseniz bile tam bögesinden numune alınmadığı için negatif çıkar o test.
Beni teste yollamayınca bende bir tanıdık vasıtasıyla personellerden aldıkları izole yerde halk sağlığı biriminde test verdim, 12 saatte çıktı. Tanıdığınız yoksa hasta değilseniz bile hastanede hasta olursunuz. Kağıdınız bulunamadığı için test almazlar.
Haberlere yazarsanız samsun araştrma hastanesinde pozitif vakalarla normal kişilerin aynı kuyrukta, serviste tedavi görüp 2. Teste götürülen insanların aynı kuyrukta bekledikleri ve sürekli kavga çıktığıyla ilgili haberler var.
Allah yardımcımız olsun
https://www.instagram.com/p/CD5pkA9H...d=aff3ljrr94th
Hocam sırf o curcunaya girmemek için özele gidelim dedik. Nispeten daha az yoğunluk vardı ama bu seferde sonuç gelmedi.
Son olarak, orada günlük yapılan testler ve istatistikler vs. baya ilginçti.