fms34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki saniye düşünseniz boğuşurken o maskenin çenesine kadar inebileceğini, hatta kopup çıkabileceğini kavrayabilirsiniz.

Ülkenin hakimi, savcısı, yargısı sosyal medyadaki feminist örgütler olmuş. Sosyal medyada takipçisi olan, ekşisözlükte hesapları olan kendini suçsuz çıkarıyor, istediğini cezaevine attırıyor, işinden ettiriyor. Bu böyle gitmez.

#PolisiminYanındayım
Sizde şöyle yarım saatliğine İstanbul'da dışarıda gezintiye çıksanız yanında olduğunuz meslek grubunun birçoğunun maske takmadığını görebilirsiniz. Yalan söylemiyorum bakın gerçekler bunlar. Ayrıca şu ülkede halk tarafından yapılan pozitif ayrımcılığın 4/1'i sağlık çalışanlarına yapılmaz. Gözünü sevdiğimin ülkesi.
Aslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu karakterde bir insanın sizce haklı olma şansı var mı?

https://mobile.twitter.com/BozkurtCa...97966505279488
Şimdi sayın hocam olay ne biliyor musunuz? Olay kızı savunmak değil. Kız benim zerre umrumda değil şahsen.Kızın görünüşü, yaptıkları benim zerre umrumda değil. Benim başıma bir olay geldiğinde ben kızı değil polisi arayacağım değil mi? Ortada savunulacak bir durum olsa Valilik savunur zaten. Ortada haklı bir müdahale olsa Valilik polisimiz tavrında ve davranışında haklıdır, polisimiz prosüdürü yerine getirmiştir der zaten. Ancak ortada herhangi bir dayanak olmadığı için Valilik "hoş olmayan görüntüler ortaya çıkmıştır" diyerek memurları açığa alıyor. Durumu anlatabiliyor muyum?