Naapmiş bu kadın polisin kendinin dahi takmadığı maskeyi takmamış. Adam mı kesmiş hırsızlık mı yapmış. Dünyanın en önemli suçu mu yani saatlerce bir insanı alıkoymak için. Çok basit düşünüyorsunuz ben dün akşam toplu halde kumar oynanan yan binayı ihbar ettim 112 ye daracık odada 20 kişi dipdibe sabaha kadar kumar oynuyor ve korona dağıtıyor. Detaylı bilgi verdim tek tek. Tamam hemen ilgileniyoruz dediler ne gelen oldu ne giden. Bunları ihbara rağmen ciddiye almayan polis yolda yürüyen normal vatandaşa neler yapıyor neler. İnanmayan varsa 112 çağrı kaydım mevcut, hatta emniyetci varsa işlem yapsın bu ihbarı işleme koymayanlar hakkında. Detaylı bilgi veririm istendiğinde.
Ben mi körüm yoksa polisin taktığı maske değilde bez mi

İşte bende diyorum ki kimliği göstermediği için ne yaptığını polis bilemez resmi kıyafetli 2 tane polis gelip sizden kimlik isterse kimlik göstermek zorundasınız. Sivil 2 polis gelip kimlik sorarsa siz onun kimliğini gördükten sonra yine kimlik göstermek zorundasınız. Kimlik göstermiyorsanız bu bir şey sakladığınız anlamına gelir. Ve suçtur. Sizin yaşadığınız olayla ilgili bir bilgim yok ben bu olay üzerinden yorum yapıyorum