furkanture adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Salgın nedeniyle maske takmak zorunlu takmıyorsan suç işliyorsun. Polise tekme atıyorsan suç işliyorsun. Karakola davetine uymayıp beklemeyip gitmeye çalışıyorsan suç işliyorsun. Kimliğini vermiyorsan suç işliyorsun. Birden fazla suç var yapılan müdahale doğru polis kimliğini görüp sorgulama yapmadığı insanın giyinişine göre neci olduğunu ne yaptığını bilemez zor kullanma yetkisine sahiptir ve polis haklıdır. Polise kimlik vermemek o insanı 1 numaralı şüpheli duruma sokar.
Naapmiş bu kadın polisin kendinin dahi takmadığı maskeyi takmamış. Adam mı kesmiş hırsızlık mı yapmış. Dünyanın en önemli suçu mu yani saatlerce bir insanı alıkoymak için. Çok basit düşünüyorsunuz ben dün akşam toplu halde kumar oynanan yan binayı ihbar ettim 112 ye daracık odada 20 kişi dipdibe sabaha kadar kumar oynuyor ve korona dağıtıyor. Detaylı bilgi verdim tek tek. Tamam hemen ilgileniyoruz dediler ne gelen oldu ne giden. Bunları ihbara rağmen ciddiye almayan polis yolda yürüyen normal vatandaşa neler yapıyor neler. İnanmayan varsa 112 çağrı kaydım mevcut, hatta emniyetci varsa işlem yapsın bu ihbarı işleme koymayanlar hakkında. Detaylı bilgi veririm istendiğinde.