Linç yemek istemiyorum ama bazı tutarsızlıklar gördüm.
Bir ekran görüntüsünde telefonun Iphone olduğu belli oluyor. Öteki '' farklı numaralardan rahatsız ediyor '' dendiğinde 20 farklı numara verilmiş. Hadi hepsini açtı;öyle bir psikopat diyelim. Bu telefonun ise Android olduğu gözüküyor.
Kesinlikle olayı tasvip etmiyorum fakat bazı konularda direkt yargılamak yerine biraz daha olayı anlamamız gerektiğini düşünüyorum.
Medyada içinde şiddet ve kadın kelimeleri geçen olaylar hep köpürtülerek lanse ediliyor, dediğiniz gibi aslında olayın gerçek yüzünü beklemek lazım. Toplumumuz pozitif ayrımcılık adı altında kadınlara tanıdığı kapitülasyonları kaldırıp gerçek eşitliğe erişmediği sürece duyduğum şeylere inanmak yerine gördüğüm şeylere inanmayı tercih ediyorum. Geçen gün bir haber gördüm mesela çok üzüldüm, 17 18 yaşlarında bir kız sevmediği bir adamı bana tecavüz etti diyip içeri attırıp 7-8 ay sonra sevmiyordum ondan yalan söyledim diyip ceza almadan evine gitti. Anayasal haklar kadını erkeğin çok üzerinde tutuyor ve bu bir gün çok fena halde patlayacak ellerinde. Bugün bir kadın bana uyuz olsa karakola gidip bana tecavüz etti dese sorgusuz sualsiz beni içeri alırlar, ben derdimi anlatana kadar aylar geçer benim ne şerefim kalır ne kariyerim.