Anne babalar genelde sizin gibi iyi niyetli düşünüp daha sonra o tablet başlarına bela oluyor. Çünkü arkadaşlarımızın çocukları, komşu çocukları, akraba vb bir çok çocukların oyun oynadığı ve bu yüzden sizinde çocuğunuz da bu oyunlara saracak. Youtube filtresi uyduruk olduğundan Barış Bra gibi küfürlü konuşan youtuberlerin sayfalarına girecek. Onlar oyun oynayacak sizin çocuğunuz oyun oynamak yerine onları izleyecek. Yada minecraft videoları.. Youtuberler bir şekilde karşılarına çıkıyor onların. Benimde çocuklarım var bende mücadele veriyorum. Mümkün olduğunca telefon ve pc vermemeye çalışıyorum komple yasaklamayı doğru bulmuyorum çünkü herkes teknoloji esiri olmuş görüyorlar. Gözle görülür zararlı etki görmediğinden bu yasağı yanlış bulabiliyorlar. En azından hafta sonları 2 saat kadar müsaade ediyorum.
Emin olun zihinsel olarak eroin gibi etkiliyor çocukları. Ben önermiyorum. Alsanız bile umarım hafta sonları takılmasına müsaade ediniz.
Merhaba.
Maksimum 1000 tl olacak şekilde, yalnızca puzzle, vb. oyunlar oynamak ve youtube videoları izlemek üzere bir tablet almayı düşünüyorum.
Kullanıp memnun kaldığınız ürün tavsiyelerini alabilirim.
Şimdiden teşekkürler.