Merhabalar kendim yaptığım başarılı botumu sizlerle paylaşıyorum sistem tamamen ücretsiz. Sistem bitcoin/usdt paritesinde çalışır.
Site adresi :
https://bitcoinlongshort.com
Site, botun son işlemini ve aşağısında son 50 işlemini gösteriyor.
Anlık bu sayfayı yenilemeniz gerekmez değişiklik için (Geçmiş emirleri en güncel haliyle görmek için siteyi yenilemeniz gerekir ama anlık olarak açık pozisyonda bu gerekmez her saniye günceller kendini otomatik).
Sitede alarm sistemi var alarmı açarsanız (
Open Notification yazan butona basın alarmın bir kez çalması gerekiyor pc de açılması için, siteyi her yenilediğinizde alarmı baştan açmanız gerekir.) bot herhangi bir pozisyona girdiğinde yada kapadığında anında haberiniz olur.
Siteyi açıp yan sekmeye bırakmanız yeterli. Oyunda olsanız ya da film izliyo da olsanız o an direk olarak alarm caldıgında girebilirsiniz.
Bu işlemleri manuel yapmak yerine direk anlık otomatik yapan botum elbette mevcut. Otomatik botu kullanabilmeniz için binance a benim
referansımdan kayıt olmanız gerekiyor. Otomatik botu kendim harici kullanıma açtığımda, bana ref olan insanları sırası ile havuza dahil edeceğim.
Ref Link Tıkla Refsiz NOT: Sistem Eylüle kadar ücretsizdir. 1 Eylülden sonra sadece Perşembe ve Pazar günleri ücretsizdir. 1 Eylülden sonra Tüm günler görebilmek için binance ta referans üyem olmanız gerekiyor.
Hatırlatma: Site size tamamen benim borsada bot tarafından yapılan anlık işlemlerimi veriyor. Bu işlemlerin hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Bu işlemleri takip edip, oynayıp herhangi bir zarara uğraramanız halinde sorumluluk kabul etmem. Sistem kar da eder zararda. Hiçbir şekilde zarar etmeyen bir sistem yoktur ve olamazda.