şöyle bir bakıyorumda etrafıma herkes blog sitesi açmakta ve baya iyi bir kazanç elde etmekte, peki bu blog siteleri etrafta o kadar çok olmasına rağmen açılıpta tutulmaya devam etmesi beni birazda olsun düşüncelerde bırakıyor etrafıma baktıgımda herkes minimum xxxx xx.xxx kazanç elde ediyor bu işi hangi kategorilerde yapıyorlar hani nasıl desem hangi kategoriler bu kadar çok görüntülenmeye hite sebep oluyor haber desem büyük haber sayfaları zaten var. peki bize yapabileceğimiz hangi kategori kalıyor bana yardımcı olabilecek varmı net bi gelir elde edip o işten devam etmek istiyorum.
ilk başta internet cafeler bile para basıyordu ama şimdi her evde her cepte internet var. sözün özü paranın da bir devri bir dönemi var. forum, blog, sosyal medya vs bunların kaymağı yendi bitti. bunlardan kazanacağın para günü geçirir. xx.xxx diyenler de ya özgündür ya da öyle bir rakam yok. devasa paralardan bahsediyorsan özgün projeler veya kaymağı yenmemiş alanlarda olman lazım. bu işin güncel olan en kalın kaymağı şu an yapay zeka, derin öğrenmede. selamlar