Arkadaşlar hepinize iyi geceler dilerim. Gün içerisinde instagram hesap arayışındaydım,Henüz aradığım gibi bir hesap bulamadım lakin şöyle bir şey dikkatimi çekti ve beni çok rahatsız etti,Gerçeklik ile alakası olmayan oradan buradan toplanan kadınların resimleri ile açılmış ve kasılmış hesaplar satılıyor bunları satan kişiler erkek alanları geçtim de açanlar nasıl böyle bir şey yapabiliyor aklım almıyor. Bu tarz hesapları takip eden kişilerin profillerini inceledim ağır Abaza uçan kuşa "slm tanışalım mı?" yazacak tipler bu hesapları kasan arkadaşlar bir de profiline koydukları kadın kılığına girip yazıyorsa vay haline öz güveni olmayan baskıcı zihniyet ile içerisindeki arzuları vahşice olan dipsiz İnternet kuyusunda slm yazdığı kadın ona cevap verdiği için öz güven patlaması yaşayan ondan sonra sokaklarda gördüğü herkesi elde edebileceğini sanana bir ruh haline giren Abazalar ve katiller doğuyor, Ben önce bir erkek sonra bir eş ve 2 kız evlat sahibi bir insan olarak bu durumdan aşırı rahatsız oldum böyle şeyleri yaparak topluma insanlığa ne gibi faydanız olacak 3k takipçi %90 erkek diyerek hesap satanda alanda bence karakter yoksuludur. Böyle kişileri sokakta farkı platformlarda zaten yeterince görüyoruz,R10 gibi sitede görmek beni ciddi üzdü toplumsal olaylara gösterilen reaksiyon bu işin içinde olan bu forum üyeleri tarafından daha sert olmalı çünkü bilen ile bilmeyen bir değil bilen bilmeyene öğretmeli bu işleri biliyorsak böyle kişileri barındırmamak lazım onlarca kural var bence böylede bir kural olabilir. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.