marjinaltasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahkeme kararı olmadan telefonun incelenmesi imkansız, hatta eşinin eline alıp kurcalaması dahil suç..
Hocam içine kurt düşmüş birkere,yaşayan bilir çok iç karatıcı bir olay mecburen yapmak zorunda kaldı.

teknobizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok zor durum, WhatsApp dan konuşmalar ise yarayabilir. Silinmiş olsa da geri getirilebilir.
Link
Telefonuna şuan için bakması imkansız...

haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Numarayı silmeden not alsaydı eşinin adıyla birine arttırıp izini bulabilirdi. Şimdi zor
Aniden gelişmiş hocam.Elinden hemen almış zaten barzo.
hdfilm27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hangi operatör ise hattın yasal sahibi gibi aratıp konuşulan numaraları son üç ay olmak üzere mail adresine yollamalı. Numaralara tek tek bakıp kontrol etmeli ve tanıdık dışı varsa aranmalı.
Telefona ulaşması imkansız şuan hocam konuşmuyorlarmış zaten.

Stex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir avukata danışmasında fayda var buradan yanlış bilgiler edinip haklıyken haksız konuma düşebilir.
En mantıklısı bu olacak.
PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman sineye çekecek ve görmezden gelecek ama ne karar verirse versin bir erkek telefonunu eşinden sakliyorsa çok fazla düşünmeye gerek yok.
İhanete uğradığı için çok kızgın ve üzgün.Affedeceğini sanmam.

Bebeim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kocası demek çok özgüven sahibi bir keko..
Genel de Ahmet abi, Çaycı muzo vb vb diye kayıt ederler..))))
Kadında kuşku varsa ne bekliyor ki..
Veya kadın bahane uyduruyorsa!?
Ben kadınların dürüst olduğuna inanmam bu konuda.. Ayrıca kadının başka sevgilisi varsa böyle bir düşünceye kapılmış olabilir. Yani bin türlü şeyler olabilir hayatımda o kadar çok kadın tanıdım ki şeytan onlar dan daha merhametli..

Kadınlar başımızın taçıdır yanlış anlaşılmasın, sözüm bu durumları yaşatanlara.
Barzonun teki kısacası hocam.Gözünün içine baka baka yalan söylemiş.
zeykitap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 yıllık evli birinin rehbere hayatım diye kaydetmesi biraz garip geldi hocam açıkçası
Trajikomik bir olay...