İyi geceler r10 ailesi,bir arkadaşım aldatıldığına dair şüphe içerisinde evlilikleri yaklaşık 10 senedir devam ediyor.Telefon rehberinde (kocasının) tesadüfen bakarken *hayatım* adlı bir şahıs görüyor.Kendisi kocasının rehberinde eşim diye kayıtlı.Kocası hemen elinde telefonu görünce alıp aniden numarayı siliyor.Yalandan birşeyler anlatıp hemen üstünü kapamış.Ne gibi bir yol izlemesi gerekiyor tavsiye almak istiyoruz.Boşanma davası açmadan önce herşeyden emin olup bu numarayı bulup,hangi gün hangi numaralarla görüşme sağlanmış bunlara erişebilirmiyiz?Eğer böyle birşey mümkünse kanıt olarak sunup kime teslim etmemiz gerekiyor?
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Numarayı bilmeden hiç bir şey elde edemezsiniz. Aldatılıyorum diye boşanma davası açmak için aldatıldığınızı ispat edecek delillere ihtiyacınız var. Numarayı bilmezseniz mahkeme adamın 1 ay boyunca görüştüğü bütün numaraların kaydını çıkarıp tüm numaraların sahiplerini araştırmaz. Eğer aldatıldığınıza eminseniz, numarayı ve numaranın sahibinin kim olduğunu biliyorsanız bu bilgileri bir avukatla görüşmeniz lazım.
Telefon görüşmeleri ve mesajların içeriği mahkeme kanalı ile de talep edilemez. Sadece hangi saatte hangi tarihte mesaj veya arama yapıldığı ne kadar konuşulduğu talep edilebilir. Eğer adam gece 2 de bir kadının numarasını arayı 1 saat konuşuyorsa ve bunu sürekli yapıyorsa mahkeme için bir kanaat oluşabilir. Ama adamın mesajlarını gizli gizli kaydederek ya da mahkeme kanalı ile mesajların içeriğini isteyerek delil gösteremerzsiniz.
Erkekle aldattığı kadının beraberliklerinin şahitler, kamera kayıtları, fotoğraflar le falan ispat edilmesi gerekir.