Hocam konu İle İlgili bir bilginiz yoksa yorum yapmamanızı tavsiye ederim. World ile yazar çoğu yazar.
Öncelikle "World" değil, programın adı "Word" olarak yazılmaktadır.
Normalde böbürlenmeyi sevmem ancak attığınız 3 mesajda yaptığınız hataları görmek yerine, pişkinliğe devam edip; bir de beni yermeye yelteniyorsunuz. Siz buralarda yokken, yıllar önce bu işi ben de yaptım forumda. Hiçbir zaman da "aman be bilmediğim cümle yoksa program düzeltir" düşüncesine kapılmadım. İnsanları da çok biliyorum diye ezmeye çalışmadım. Çünkü insanları ezmeye çalışırsanız, bu şekilde elinizde patlama riski doğabilir. Ya da sizin anlayacağınız dilde yazayım:
- Ben Buradağ En İysini Yağzarım Proğram Düzeğltir Konumma Alehiymde Yazan Bilgisizdir Diye Düşünmeyin
Yoksa bir gün birisi gelir, size der ki "Çorablarını çıkra". Fazla ciddi kalamıyorum konuda kusuruma bakmayın

İlk mesajımı hatırlatayım, insanlar sizin yazdığınız mesajları gördükten sonra "bundan ne makale yazarı olur, ne de makale işi verilir" şeklinde düşünceye kapılıp iş vermeyebilirler. Vermek isteyen de sizinle iletişime geçer. Pazarcı gibi insanları kovalamayın.
Selametle.