Fiyatlarda indirim yaşanmaz aynı olur büyük ihtimalle hava şartları için sınav parkurunda gerekli önlemler alınmıştır yollar temizdir.Sınav araçları da yeterli donanıma sahip olmak zorundadır zaten.
Direksiyon sınavı karlı havada olursa ilçe meb kursun ekipmanları tam ise şartlar uygunsa sınavı yapar. Ek hak tanınmaz neyse odur.
Kışın fiyatlar düşmez. Fiyatlar taban fiyattan oluşur. Her kurstan farklı fiyat alabilirsiniz.
Hayırlısı olsun 😊
Sana yaz lastikleriyle karlı yolda yap demeyecekler

Kışın girersen kış lastiği takar verirler, zaten verdikleri araba yüksek modelse yokuş kalkış desteği falan vardır seni zora sokmaz.
Ben direksiyon dersi veren hocama sormuştum, çok yağışta ne yapıyorsunuz diye. Eğer çok fazla yağış var önün görmek zorlaşıyorsa ders yapmıyorlarmış erteliyorlarmış. Sınavada da aynı şekilde olur diye düşünüyorum.
Fiyatların düşeceğini zannetmem,sınav güzergahının yolları açık olmak zorunda.Yollara müdahale edilmediyse zaten o şartlarda sınavı gerçekleştiremezler.
Benim direksiyon sınavım 4 Ocaktı. Afyon'da yılın en şiddetli karı da o gün yağmıştı

Direksiyon sınavında bu tarz doğa olayları meydana geldiğinde sadece 1 kereye mahsus tölerans geçebiliyorlar. Örneğin arabayı stop ettirme hakkın 1 ise onu 2 yapabiliyorlar. Ama genel olarak birçok kişi kışın sınavda kalabiliyor. Tüm süreç 2, 3 ayı bulabiliyor.
herkese teşekkür ederim çok şey öğrendim sayenizde.
biraz içim rahatladı
2.sayfanın ilk yorumundan sonrakileri alıntı yapamadım üzgünüm:/