Delidadas25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi kınalar benden o zaman , yakın istediğiniz yerinize bol bol

Dünyada gerçekten açlıkla mücadele eden bi sürü ülke varken bizi 4. sırada gösteren bi listeye inanan da ne bilim diplomasını götürüp iade etsin , bilmem kaç tane tez yazmış olan varsa gitsin özür dilesin tezlerini geri çeksin ben biraz tezcanlılık yapmışım daha bu tez benim hakkım değilmiş desin bilmem kaç liralık ülkeye faydam oldu diyen de gidip bi o kadar daha versin hazineye , bu kadar zamandır boşuna bu ülkenin suyunu içmiş havasını tüketmişim hala daha düşünen bir birey olamamışım kusura bakmayın diye de özür dilesin.

Evet durumlar öyle çok iyi herşey rayında değil ama bu kadar da abartmayın, daha kötüsünü de gördük çok kere hem de, şahsen ak partiyi destekleyen birisiyim,şuan belli başlı politikalarında bana göre sıkıntılar var, lakin biz burdan ahkam kesiyoruz sadece orada bu sıkıntıların oluşmasındaki etkenleri bilmiyoruz. onun için bi süre izlemekten ve doğru veya yanlış demek yerine ne yapıyorlar diye gözlemlemek yanlısıyım.

Zira şuanki durumda ekonomik olarak saldırı almamız gayet doğal bi durum. Her yerde herkese bi şekilde diklenmeye başlamışız, adamlar bunun karşılığını verecekler.
Ben kısa vadede bişi beklemiyorum ama orta ve uzun vadede devletin vereceği reflekslerin ne kadar etkili olacağını izleme taraftarıyım.
Ama kötü gidiyor diye alenen veya içten sevinen ne kadar kanı, sütü bozuk varsa da onlara benim varsa hakkım helal etmiyorum. mahşerden evvel burada hesaplaşmayı nasip etsin Rabbim diyorum.
Kına kaç lira olmuş haber var mı?

Sizin kafanızda olmak çok güzel olurdu.
Etrafınız ve siz belli ki rahat ve lüks içinde yaşıyorsunuz. Sanıyorsunuz ki bizim ülkemiz de rahat refah yaşam var.

Sen sefil insanları pazar toplanınca çürük sebze meyveleri toplayan ailelerden görebilirsin.

Para birimi günden güne değer kaybediyor ama sen buna saldırı diyorsun

İşte sürekli sorunu kendinde değil de başkasında gören kusursuz insan profilli mükemmel zihniyet.

Ne diyordu sizinkiler:
Biz ülkeyi iyi yönetiyoruz da dış güçler iyi yönetemiyor...