Ön Ek koymak zorunda olduğum için (?) ASP seçimi yaptım. Script ASP ile hazırlanmadı.
Script Kaynak Kodlarıyla beraber teslim edilecek.
SPA olarak hazırladığım ancak iş yoğunluğumdan dolayı tamamlayamadığım scripti satışa çıkarıyorum. Scriptin hazır ve sorunsuz çalışan bölümleri:
Kullanıcı İşlemleri- Kullanıcı Kayıt
- Kullanıcı Giriş
Anasayfa- Görevler
- Teslim tarihine göre görev ekleme
- Eklenen görevi silme/düzenleme
- Görevleri tamamlandı/bekliyor/tamamlanamadı olarak işaretleme
- Görevlere elde edilecek gelir ekleyerek günlük, haftalık, aylık ve tüm zamanlara ait gelir bilgisi görüntüleme.
- Çalışmalar
- Yeni proje ekleme
- Proje silme & düzenleme
- Proje bölüm, kelime sayısı, oluşturulma ve son düzenlenme tarihi, projeye ait etiketleri görüntüleme
- Projenin erişim ayarlarını görüntüleme, düzenleme
- Projeleri tarih ve etiketlere göre filtreleme (Tamamlandı, Düzenleniyor, Hata bulunuyor.)
- Çalışma Ekleme
- Kayıtlı hedefleri kullanarak yeni proje ekleme (istenilen kelime sayısı, cümle sayısı, karakter sayısı vs)
- Yeni hedefler belirleyerek proje ekleme
- İstatistikler
- Filtrelenen tarihe göre yazılan karakter, kelime, cümle, bölüm sayısını görüntüleme
- Görevlerdeki gelir bilgisi üzerinden seçilen tarihe göre gelir hesaplama
Proje Sayfası (Editör)
Makale projenizi bölümler halinde oluşturabilir, istediğiniz bölüme farklı etiketler atayabilir (tamamlandı, sorun var, düzenleniyor) böylece daha düzenli çalışabilirsiniz. Ayrıca seçtiğiniz bölümleri ya da tüm projenizi .docx formatında indirebilirsiniz.
- Bölümler
- Bölüm ekleme/silme
- Bölüm başlığı düzenleme
- Bölümlere ait istatistikleri görüntüleme (kelime sayısı/cümle sayısı vs.)
- Bölümlere durum etiketleri atama
- Bölümleri indirme
- Editör
- Kalın, italik, altı çizili, hizalı, farklı font boyutu ve font ailesi ile yazı yazabilme imkanı.
- Bölümlere ya da tüm projeye ait bul ve değiştir özelliği
- Sesli yazma özelliği (okuyarak yazmak isteyenler için)
- Yazı formatına uygun şekilde .docx formatında indirme
- Hedefler
- Projeye ait hedef belirleme (cümle, kelime, karakter sayısı vs.)
- Anlık olarak hedeflerinize olan uzaklığınızı takip etme
- Erişim
- Projeyi kimin görüntüleyebileceğini / kimin düzenleme yapabileceğini belirleme
- Ziyaretçilere görüntüleme iznini açıp kapatma
Paylaşım Sayfası- Sadece izin verilen kullanıcıların ya da izin verildiyse ziyaretçilerin siteye kayıt olmadan makalenizi görüntüleyebilmesi
- Makaleye ait bilgiler (kelime, cümle, karakter sayısı vs.)
Script front-end'i
Angular ,le, back-end'i ise
NodeJS & Express ile hazırlandı. Ayrıca veritabanı olarak
mongoDB kullanıldı. Kullanılan tüm araçlar ücretsiz ve açık kaynak kodlu. Geliştirilmeye son derece müsait.
Geliştirip aylık abonelik karşılığı üyelik satışı ile yayına açmak gibi bir planım vardı ancak malesef devam etmem mümkün gözükmüyor bu yüzden elden çıkarmaya karar verdim. Hali hazırda birkaç arkadaşım için kullanıma açtım ve var olan özellikleri sorunsuz bir şekilde kullanarak makale yazım & düzenleme & depolama işlemlerini buradan gerçekleştiriyorlar. Ekstra özellikleri ile kendilerine saatler kazandırdığına şahidim.
Demo adresi:
https://makale.co-mmit.me/#/login
mail :
deneme@gmail.com
parola: 123456789
Tekliflerinizi PM yoluyla iletebilirsiniz. İyi forumlar.
Kullanıma ait videoları aşağıda bulabilirsiniz.
https://drive.google.com/drive/folde...ug?usp=sharing