Merhaba arkadaşlar ben onder,
bir konuya açıklık getirmek istedim.
Bildiğiniz üzere kurucu mail ve ilk mail hep tartışma konusu oluyor.
Onca zamandır Instagram ile uğraşıyorum ve bu konuda yorum yapmak istedim
Bildiğiniz üzere herkes ilk mailli istiyor hesap sebebi güvenlikli olduğu için ama şu var ki ilk mail tek önemi ;
misal sayfanız var ise çalındığında geri almak için çalıntı formu ile almanız gerekiyor ve Benim fotoğraflarımın olmadığı sayfa tarzı demeniz gerekiyor ve orada admin İlk mail lazım sorduğu için lazım.
O yüzden kurucu mail ile aynı görevi görüyor bir kaç özel metod var anlatmayacağım ama
Hesap alırken kurucu mail isteyip ve kod ekranı kapatmasını isteyin aksi halde kurucu numara veya ilk mail ile geri alabilir
Instagram hesap almada kurucu mail ve ilk mailden önemli olan kod kapatması
Örnek ile anlatırsak
Ahmet 100k Instagram hesabını Mehmet'e sattı
Ve ilk maili vermedi özel maili olduğu için ama kurucu mail verdi.
Mehmet belli sure sonra hesabı Yusuf'a sattı
Kurucu mail ile .
Burda oluşan olay şu kod ekranı Ahmette açık ve ilk mail onda ve bununla geri alabilir .
İkinci risk ise Mehmet belli süre sonra sattığı için O zaman zarfında telefonu kurucu oldu ve kod ekranı onda açık isterse geri alabilir.
Eğer Yusuf hesabı Mehmetten alırken kod kapatsaydı Ahmet ve Mehmet geri alamazdı çünkü ne çalıntı formu nede kod ekranı gözükürdü.
Ve belli süre sonra numarası kurucu olurdu
Kod nasıl kapanır söylemem ama benim gibi profesyonel insanlardan yardım alarak hesabınızı güvenceye alabilirsiniz ve kimsede açık kalmaz hesabınız.
Önemli değil bu bilgi size hediyem olsun.