@Polat1903; Hocam ben ne heykel yapanları, ne de yapmayanları savunurum. A ve B partisi ile de hiç işim olmaz. İçimizde bulunulan duruma bakar öyle söylerim. Her gün benzine zam, su faturasına zam, elektrik faturasına zam. Zama zam. 5 liraya karnım doyuyorsa şimdi 10 liraya karnım doyuyor, bir de hayırlı mı diyecektim? TL'nin değeri kalmamış, dolar almış başını gidiyor. Altın desen aynı. Sonra da Ekonomi bakanı maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz? diyor

Her şeyin dolara endeksli olduğunu 5 yaşındaki çocuğa sorsan oda bilir. Üretim yok, alış yok sadece satış. Özelleştirmeye diz boyu devam. Allah sonumuzu hayır etsin. Yapmadı hiç de demiyorum, yaptıkları için de teşekkür ediyorum. Her dönemde, dönemin koşullarına göre herkesin emeği geçmiştir, şuanda bulunduğumuz dönem belli, yapılabilecekler belli. Sanki üst düzey bir şeyler yapıyor. Yol köprü bilmem ne. Belediye başkanları desen süslenir püslenir, 2 metre duvar yaparlar sanat yapısı inşaa ettik derler. Yoksulun fakirin derdinden bi haberler.