PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence nutella daha güzel. Torkunun çikolatasını desteklerim, fakat beğenemedim. Tekrar denersem yazarım.

Orman meyveli gofreti, birkaç abur cuburu güzel. Nedense bana ürünleri hep aşırı şekerli geliyor. Belki de bundan dolayı beğenemiyorum. Oysaki yerli malını tabi full desteklerim. Kaliteye yatırım yapmayı severim. Yalnız fiyat yönünden hafif kabartma var. Bu bakımdan torku, hatta diğer markalardan bile kesinlikle uzun süredir alamıyorum. Coca cola şekersizin yerini alamayacak olsa da, kolasını denemek istiyorum. Umarım daha iyi bir ürün olmuştur. Kola içen birisi değilim. Çok çok çooook nadir satın alırım.

Tadını, içeriğini, kalitesini denemeden bir şey diyemem. Tat, içerik, kalite, uygun fiyat iyi değilse her yerli milli ürünü de destekleyemem. İlk fırsatta deneyeceğim. Umarım süper bir üründür de, sürelkli dolabımızda bulundururuz. Fiyatı 4,5 tl - 7,5 tl olursa alacağımı sanmıyorum. Şekeri çok diyenler var. Hiç bulaşmamak daha mantıklı gözüküyor, ama denemeden bir şey diyemem.

Aynen. Bu slogan çok aldatıcı, yapmacık duruyor. Hatta mide bulandırmaya başladı. Adam gibi bir slogan yapmıyorlar.

Kola zararlı diye almıyoruz. Bunda da zararlı madde varsa neden alım ki?

Kesinlikle doğru dersin.

Üstelik bu kola değil diye düşünüyorum. Gazozlu meyveli içecek gibi bir ürün sanırım. Her şeyden noon'u önce dandirik bir isim buldum. Yerli ve milliyse halka sorup isim verselermiş.
zararlı madde varsa bunda da almayız bizde