Şimdi arkadaşlar ne zamandır merak içerisindeyim allah'a şükür ambulanslık 112 lik bir sağlık sorunum olmadı ama olmayacağının garantisi yok o yüzden bu konuyu açmak istiyorum, kimsenin'de olmaz umarım. bu konuyu tamamen merakımdan açıyorum tecrübe edinmiş arkadaşların paylaştığı bilgiler belki ileride birilerine fayda sağlayabilir.

+ Şimdi Diyelim tatildeyiz ve birisi sağlık sorunu yaşadı ancak konuma çok hakim değiliz (biraz dağlık alan vs.) ve internetimiz de yok.(konumumuza bakamıyoruz) 112 arayıp adresi nasıl tarif ediyoruz ? 112 'nin operatör üzerinden yerimizi tespit edebilme gibi bir durumu var mı ?

+ Diyelim şehir içinde Ambulans çağırıyoruz bildiğim kadarıyla Ambulanslar hastayı en yakın hastaneye götürüyor. bu hastaneni özel yada devlet hastanesi olması durumuna hasta ambulansdayken müdahele edebilir mu ? yani hastanın maddi durumu kötü olabilir özel bir hastaneye götürülürse ve atıyorum ameliyat olursa zor durumda kalabilir.

1. sorumu itfaiye vs.. içinde düşünebilirsiniz.
Belki saçma bir konu ama kim bilir belki birisinin işine yarayabilir. bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.